Våra tjänster

Notera att priserna som presenteras på denna sida är enbart ett grundpris för support tjänsten. Den slutgiltiga summan kan variera pga. arbetsmomentens omfattning och svårhetsgrad. De åtaganden som inte nämns på listan nedan kommer debiteras per påbörjat halvtimme.

 • Felsökning av dator – 195-590 kr
  Vi tar emot datorn och genomför en grundlig felsökning av mjuk- respektive hårdvara för att lokalisera problemområdet. Vid större fel på hård- och/eller mjukvara så kontaktas kunden för beslut om åtgärd då extra kostnader kan tillkomma.
 • Virussökning och rensning – 295-590 kr
  Först utförs en grundlig kontroll av hela datorn för att identifiera virustypen samt lokalisera smittade filer. Därefter rensas datorn på virus och andra skadliga program. Om skydd saknas, så kommer rekommendation gå ut till kund om årsvis betalning eller gratis antivirus.
 • Ominstallation av operativsystem – 590 kr
  Vi börjar med att formatera hela datorn vilket betyder att hårddiskarna kommer att tömmas och den data som finns på hårddisken kommer förloras, så det är upp till kunden att göra en backup på den data som önskas sparas innan datorn lämnas in till oss. Önskas det att vi sköter backup innan disken töms så tillkommer en kostnad enligt nedan. Då rensningen är klar så installeras operativsystemet om och uppdateras.
 • Backup av data – 390-490 kr
  Vi tar backup på det mesta, men beroende på situation så kan extrakostnader tillkomma.
 • Räddning av data – 590-16000 kr
  Vi eller våra partners kan genomföra räddning av data från dom flesta diskar. Priset kan variera beroende på hur trasig hårddisken är. Innan större kostnader tillkommer så kontaktas kunden för beslut om åtgärd.
 • Reparation av telefon / surfplatta – 195-590 kr (kostnad tillkommer för delar)
  Går det att reparera så kan vi lösa det. Priset för delar varierar oerhört mellan enheter och prisuppgift kan endast ges efter att vi fått kontrollera enheten.
 • Jourhjälp (host kund) – 590 kr
  Vi börjar med att ta ut en startavgift på 590 kr som ska motsvara första timmen även om jobbet endast tar 10 minuter. Efter denna tid så tillkommer kostnad för var påbörjad halvtimme.
 • Express service – Kostnad enligt avtal
  Vanligtvis tar ett serviceärende mellan 2-4 arbetsdagar pga. att när vi tar emot ditt ärende så placeras den i ett kösystem. Genom att välja express service så prioriteras ert ärende så ni går före i kön samt att ni kommer få svar från oss inom 24 timmar (arbetsdagar) rörande ditt ärende.
 • Garantiservice
  Har ni köpt varan genom oss så är detta självklart kostnadsfritt, men är den köpt någon annanstans så tillkommer kostnad för frakt och administration. Denna kostnad varierar beroende på produkt.